• Haldum-Hinnerup Skolen
  • h-h-skolen@favrskov.dk
  • 57 98 00 44 77 823
    Lene Brejnegaard den 02-07-2014
    Referat af det seneste skolebestyrelsesmøde OG princip for Understøttende undervisning.

Erling Kvist Andersen den 28-06-2014
    Husk, at der er flere nyheder og billeder på skolens Facebook-side (link herunder).
    Se bl.a. billeder fra afskeden med Inge Kjeldsen, som har været børnehaveklasseleder på Haldum-Hinnerup skolen i 39 år.

Lene Brejnegaard den 24-06-2014
    I skoleårets sidste nyhedsbrev kan I bl.a. læse om, hvordan skoledagen vil forme sig efter sommerferien, om skole-hjem-samarbejdet og personalenyt.

Fredag d. 27.juni er sidste skoledag og børnene møder kl. 8.00-11-30. Fra kl. 11.1.5 er der fælles afslutning på plænen ved flagstangen, hvor indskolingen vil optræde med et dansenummer, og så slutter vi af med at synge "Feriesangen".

Fra  kl 12.00 overtager SFO børnene i indskolingen - lærerne har tilsyn indtil kl 12.

Vi forventer, at eleverne får et skema med hjem senest på fredag.

Rigtig god og velfortjent sommerferie til alle børn og voksne.
    På gensyn til et nyt skoleår mandag d. 11.august.

Med venlig hilsen Lene Brejnegaard
    Christian Schulz den 15-06-2014
    Lidt om den nye folkeskolereform fra Favrskov Kommune
    Lene Brejnegaard den 10-04-2014
    Forældrepjece om specialundervisning til elever i folkeskolen

Klagenævnet for Specialundervisning har udgivet en forældrepjece med vejledning om specialundervisning til børn i folkeskolen. Pjecen informerer kort om reglerne på specialundervisningsområdet, herunder hvilke muligheder og rettigheder forældre har. Pjecen oplyser blandt andet om, at en beslutning om at tildele eller afslå specialundervisning er en afgørelse, som forældrene kan klage over.

Læs pjecen her:

Læs mere på: