• Haldum-Hinnerup Skolen
  • h-h-skolen@favrskov.dk
  • 57 98 00 44 77 823

Stemningsbilleder

Stemningsbilleder fra mellemtrinnet, hvor der i studietiden/faglig fordybelse bliver arbejdet med overfladespændinger og sæbebobler i natur/teknik, mens der bliver tænkt strategi og taktik i skak-undervisningen. Alt sammen udført med højt humør af dygtige og engagerede elever.

Birgit Sønderby den 01-07-2015
    Kære forældre til skolestartere august 2015
    Vi glæder os til at modtage jeres børn i skole til august. For de børn, der kommer i SFO i uge 32, vil der være en lille bord i aulaen i indskolingsklyngen, hvor vi vil modtage jeres barn og jer.
    Vi ser frem til et godt samarbejde med jer. God sommer.
    Birgit Sønderby
    Indskolings- og SFO-leder
    Lene Brejnegaard den 25-06-2015
    Vedlagt er det oplæg, ledelsen præsenterede forældrene for på årsmådet d. 19.maj. Oplægget tager afsæt i skolens overordnede resultater af den første nationale trivselsmåling.

Oplægget er også placeret under skolebestyrelsens mappe 2014-15.

På førstkommende forældremøder vil der blive præsenteret en strategi for klassernes og årgangenes arbejde med fortsat at fremme elevernes trivsel.

På ledelsens vegne, Lene Brejnegaard
    Lene Brejnegaard den 19-06-2015
    Madboden har opsagt sin samarbejdsaftale med skolen med udgangen af august måned. Begrundelsen er manglende omsætning.

Det må således forventes, at der fra udgangen af august ikke findes et tilbud om at eleverne kan købe mad i skoletiden.

I skolebestyrelsen arbejder vi dog på at finde alternative løsninger, og vi er meget interesseret i at høre fra jer forældre, hvis I har ideer eller kendskab til nogen, som kunne indgå i et samarbejde med skolen om at tilbyde mad i skoletiden. Kontakt gerne medlemmer af bestyrelsen eller ledelsen, hvis I har gode ideer.

Vores krav er fortsat, at den mad, børnene kan købe i skoletiden, skal leve op til de gældende nationale kostråd.

På vegne af skolebestyrelsen, Lene Brejnegaard
    Lene Brejnegaard den 16-06-2015
    Sidste skoledag før sommerferien er fredag d. 26.juni. Alle elever møder kl. 8.00-13.00.
    Kl. 12.40 er der fælles samling ved flagstangen, hvor vi siger farvel og god sommerferie med sang, musik og bevægelse.

Alle børn og voksne ønskes en rigtig dejlig sommerferie - og på gensyn til et nyt skoleår mandag d. 10.august.

Mvh Lene Brejnegaard, skoleder.

Indlejret objekt